River2Sea nieuw voor 2014

River2Sea new 2014 productsRiver2Sea heeft voor 2014 weer enkele nieuwe kunstaasjes op de markt gebracht. River2Sea wordt steeds populairder in Nederland. Uit de nieuwigheden voor 2014, zijn een aantal kunstaasjes prima geschikt voor de Nederlandse roofvissen. Ik stel een 3-tal nieuwe kunstaasjes graag aan je voor.

Mr Whiggley
mr whiggley_2Hèt kunstaas waar men op zit te wachten, uniek in zijn soort. Het is een zeer soepele 26,5 cm grote softbait van ontwerper Larry Dahlberg (bekend van de Dahlberg Frog). Neem je de softbait mee uit zwemmen dan kan je er mee twitchen, jerken of gewoon binnenvissen. Door de grote soepelheid van de softbait heeft het een unieke actie die grote snoek over de streep kan trekken. Denk aan het vissen aan de randen van de wierbedden op groot water maar sluit ook de polder niet uit. Snoek is zeker niet vies van een grote hap.  Klik hier voor meer informatie en beschikbare kleuren én check out dit filmpje waarin Larry Dahlberg verteld over zijn Mr. Whiggley.

S-Waver 200
s-waver-200 arariNaast de bestaande 12 cm en 17 cm versies komt er nu ook een 20 cm versie op de markt met mooie kleurstellingen. Mensen die met mij vissen weten dat ik bijzonder gecharmeerd ben van de S-Waver. Het heeft van zichzelf al een slangachtige actie bij binnendraaien maar je kan er perfect mee jerken waarbij het zich dan ook als een glider gedraagt. Snoeken zijn er absoluut niet vies van. De 12 cm is voor mij al vaak succesvol geweest in de polder. Maar nu komt er een 20cm versie. Prima voor groot water om bijv. de plateaus en wierbedden uit te kammen. Tripje naar snoekrijke Zweden volgend jaar? Dan moet de S-Waver 200 zeker in je koffer! Tevens is er een nieuwe kleur beschikbaar vooralsnog alléén voor de 20 cm versie: de Arari. Voor meer informatie en beschikbare kleuren, klik hier.

Goon:
Goon_2Tot slot de deep diving crankbait: de Goon. Speciaal voor de liefhebbers van dieplopend kunstaas voor grote baars en snoekbaars. We kennen allemaal het liedje “Wiggle, whiggle” wel. Dit slaat gewoon op de Goon! De Goon is een 7 cm grote drijvende crankbait met een unieke lipdesign. In het midden van de lip zit een uitsparing wat er mede voor zorgt dat deze crankbait een agressieve waggel heeft. De maximale duikdiepte ligt rond de 4.80 meter. Beste vistechniek is bij het binnenvissen pauzes in te lassen waardoor de crankbait snel stijgt. De truck om dus over obstakels onder water te vissen. De Goon heeft ook een zgn. weight-transfer system”. Kogeltjes in het lichaam wat naar voren schiet bij het werpen waardoor verre en nauwkeurige worpen mogelijk zijn. En zorgen voor een ratel. Wil je meer weten over dit mooie baars kunstaas, klik dan hier voor  informatie incl. de kleurstellingen.

Tot zover de laatste nieuwtjes over River2Sea.

Share Button