About

Wie ben ik?

Mijn naam is Haakon Nadorp. In mijn vrije tijd wil ik graag actief roofvissen met een goede vismaat of sporadisch mijn zoontje. In de mooie Nederlandse polders vis ik graag op snoek. Lekker weg van de drukte en in helder water tussen de boerderijen en huizen de snoek belagen met ondiep lopend kunstaas.

Echter het grote water wordt niet geschuwd. Een dagje trollen of werpend vissen met groot kunstaas kan mij ook bekoren.

 

In de zomer vis ik vooral op baars. De grachten van Den Haag en de havens in Rotterdam is mijn territorium. ’s Winters wil ik nog wel eens opstappen bij een visgids of een vismaat met boot om een dagje te gaan verticalen of dropshotten op de snoekbaars. Maar niets kan een lekker dagje struinen in de polder verslaan.

Mijn favoriete visstijl is het vissen met jerkbaits. Ik heb dan ook een flinke verzameling opgebouwd, van klein tot groot in allerlei kleurstellingen.

In mijn vrije tijd doe ik naast het zelf vissen ook andere visgerelateerde zaken. Zo ben ik lid van het Bestuur van de s-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging (portefeuille roofvissen en PR) en ben ik voorzitter van de Roofviscommissie. Met mijn mede commissieleden organiseer ik allerlei roofvisactiviteiten voor onze leden; van lezingen en presentaties tot visuitjes op de plassen en in de polders.

Daarnaast ben ik ook fieldtester van het kunstaasmerk River2Sea. Dit kunstaasmerk is populair in Australie en Amerika t.b.v. het vissen op blackbass en op zee. River2Sea wil nu ook doorbreken in Europa. Ze zijn bekend van de Dahlberg Frog, maar hebben nog veel meer mooi kunstaas, geschikt voor onze roofvissen. Op deze website zal ik veelvuldig berichten over mijn testervaringen met het kunstaas van River2Sea.

Ik ben benieuwd wat je van deze website vind. Veel leesplezier en misschien tot ziens aan de waterkant.

Haakon

Share Button